De Loofgang

Over ons

De Loofgang is een jong hoveniersbedrijf, onder leiding van Frank Kool.
Wij zijn gedreven om mooie tuinen te maken en om tuinen mooi te maken. Wij vinden het belangrijk om de sierwaarde en de natuurlijke waarde in de tuin met elkaar in verbinding te brengen: Een mooi stuk bestrating zorgt voor een fijn terras, terwijl een bloeiende border vlinders en vogels aantrekt.

Kwaliteit, communicatie en vakkennis heb ik hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk om een goede relatie met u én uw tuin op te bouwen. Uw ideeën, wensen en vragen worden uitgebreid besproken. Daarmee gaan we aan de slag tot er een ontwerp ligt, waar u vierkant achter staat. U ziet de tuin vervolgens veranderen, groeien, opbloeien! En gedurende het proces heeft u inspraak, zodat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Werkwijze

Na uw mailtje of telefoontje komen wij bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen wij dan een indruk opdoen van uw tuin.
Voor de werkzaamheden die uitgevoerd worden krijgt u vooraf een duidelijke offerte.
Daarna gaan we aan de slag met uw tuin. Hoveniersbedrijf de Loofgang regelt alle materialen voor uw tuin, vanuit een betrouwbaar netwerk. Efficiënt werken en geen rommel achterlaten- daar kunt u vanuit gaan.